Υπάρχει πρόβλημα;
Μην αγχώνεστε, είμαστε εδώ για εσάς!

H PRO CLEAN σας προσφέρει λύσεις για όλων των ειδών τα προβλήματα που τυχών αντιμετωπίσετε με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες επιδιορθώσεων χαλιών :

* Μουχλιασμένο Χαλί : Αντιμετωπίζεται με πλαστικοποίηση και δίχτυ από την πίσω πλευρά του χαλιού ή χειροποίητο ράψιμο με βελόνα και ειδική κλωστή.

* Κιτρινισμένο Χαλί : Αν δείτε κίτρινο το πέλος του χαλιού σας (συναντάται συνήθως σε χαλιά Τύπου Χειρός (Hand Tufted) με κόλλα και λινάτσα από τη κάτω πλευρά) αναλαμβάνουμε το ξεκιτρίνισμα τους με την εξειδικευμένη μέθοδο. Σε περίπτωση που δεν έχουμε αποτέλεσμα, υπάρχει και η λύση του «βαψίματος».

* Ξεβαμμένο Χαλί : Αν δείτε ξέβαμα στο χαλί σας (πιθανή αιτία σπασμένο καλοριφέρ, πλημμύρα ερασιτεχνικό καθάρισμα κτλ.) μπορούμε να επιτύχουμε την επαναφορά χρωμάτων με τις μεθόδους GOLD, SILVER & ANTIQUE WASH.

* Χαλί με Σκόνη : Αν δείτε «πολύ» σκόνη από τη κάτω πλευρά του χαλιού σας (συναντάται συνήθως σε χαλιά Τύπου Χειρός (Hand Tufted) με κόλλα και λινάτσα από τη κάτω πλευρά) αυτό οφείλεται στη φθορά της κόλλας που χρησιμοποιείτε κατά τη κατασκευή αυτού του τύπου χαλιών, εμείς μπορούμε να τα επιδιορθώσουμε με πλαστικοποίηση και δίχτυ από την πίσω πλευρά του χαλιού.

* Χαλί με Τρύπα : Συνηθισμένα ατυχήματα όπως »τρύπα» ή φθορές από βρεγμένη γλάστρα , δάγκωμα από ζωάκι , φωτιά από τζάκι , μάγκωμα πόρτας , παλαιότητα , κάψιμο από τσιγάρο στο χαλί, αποθηκευτικός χώρος με υγρασία και πολλά αλλά …. Αντιμετωπίζονται από το ειδικό τμήμα χειροποίητων επισκευών , με «χτίσιμο» (υφάδια, στημόνια) και γέμισμα

* Φθορές σε Ρέλι και Κρόσσι : Τοπικές ή ολικές χειροποίητες επιδιορθώσεις – αντικαταστάσεις σε ρέλι ή κρόσσι